Nyitóoldal
E-mail címem:

Jelszavam:


Elfelejtettem jelszavam!


A kosár üres!

Cetelem online áruhitel

Cetelem online áruhitel, ügyintézés otthonról!

Ha szeretné hiteligénylését otthonról gyorsan és kényelmesen intézni, jó helyen jár!

Nincs sorban állás, nincsenek kényelmetlen kérdések, nem kell szabadságot kivenni, részletfizetését elintézheti akár munkaidő után is.

Amennyiben további kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken!

Mit nyújt a Magyar Cetelem Bank Zrt. online áruhitele?

 • Teljeskörű online ügyintézést, mert minden szükséges lépést elvégezhet az interneten.
 • Kedvező feltételeket, mert a hitelösszeg 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet, és akár 200 000 Ft értékű vásárlásig önrész befizetése nélkül is igényelhető.
 • Kényelmet, mert sorban állás helyett otthonából intézheti a hiteligénylést.
 • Gyorsaságot, mert azonnali elő-bírálati választ kap a szükséges adatok megadása után.
 • Biztonságot, mert a hiteligénylő rendszer 128 bites SSL csatorna védelme alatt kommunikál a webböngészővel

Cetelem online áruhitel igénylés menete

Cetelem online áruhitel igénylés menete

 • Válassza ki az internetes áruházban a terméket.
 • A termék leírásánál az áruhitel kalkulátorral kiszámolhatja a havi törlesztő részletet.
 • Helyeze a termékét a virtuális kosarába!
 • A fizetési oldalon válassza az online áruhitel opciót!
 • Töltse ki az internetes hiteligénylő űrlapot. Kérjük, ügyeljen az adatok pontos megadására!
 • A szükséges adatok megadása után kattintson a Hitelkérelem benyújtása gombra. A rendszer pár másodperc múlva megjeleníti az előzetes hitelbírálat eredményét.
 • Amennyiben a rendszer lehetőséget nyújt a szerződés azonnali kinyomtatására vagy mentésére, nyomtassa ki, vagy későbbi nyomtatás céljából mentse le a szerződést.
 • Amennyiben nincs nyomtatója, kérheti, hogy küldjük el Önnek a szerződéscsomagot e-mailben, vagy nyomtatott formában a megadott levelezési címre.
 • Olvassa el figyelmesen a szerződést és írja alá a megfelelő helyeken. A szerződés csomag első oldala tartalmazza a részletes kitöltési útmutatót.
 • Jutassa el hozzánk aláírt szerződést és az eredetivel megegyező fénymásolatokat.
 • Miután beérkeztek hozzánk szükséges dokumentumok, megkezdődhet áru kiszállítása/átvétele.

Hitelbírálati díjat a Bank nem számít fel.

Feltételek és dokumentumok

Hiteligénylést mindazon 18. életévüket betöltött, természetes személyek adhatnak be, akik megfelelnek az alábbi követelményeknek:

 • Magyarországi állandó lakcím
 • igazolt, rendszeres jövedelem
 • munkahelyen, vagy munkavégzés helyén vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
 • nyugdíjasok, nevelőszülők esetében a lakcímkártyára bejegyzett tartózkodási címen, vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
 • munkaviszonyában nem áll próbaidő vagy felmondás alatt

Amire biztosan szükséged lesz a részletfizetéssel kapcsolatos papírmunkák elintézéséhez


Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:

Magyar hatóság által kiállított:
 • érvényes állandó személyi igazolvány, vagy
 • érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, vagy
 • új típusú kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy
 • érvényes útlevél és lakcímkártya

Egyéb dokumentum:

 • érvényes adóigazolvány

Lakcímet igazoló egyéb okmányok:

 • Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló bankszámlakivonat, vagy (vezetékes) telefonszámla, illetve ezek hiányában gáz-, villany-, víz-, kábeltelevízió-, táv-hő-, közös költség-, vagy vezetékes internetszámla (a szolgáltató által kiállított eredeti száma másolata).

Jövedelmet igazoló okmányok:

Munkavállalóként: 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Bank Zrt. formanyomtatványa, vagy a Magyar Cetelem Bank Zrt. formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás).

Vállalkozóként: Vállalkozók esetében az adóhatóság által érkeztetett előző évi Szja-bevallás, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás.

Őstermelőként: Őstermelők esetében őstermelői igazolvány és értékesítési betétlap, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás.

Nyugdíjasként: Utolsó nyugdíjszelvény és nyugdíj törzslap, vagy bankszámlakivonat, vagy utazási igazolvány és nyugdíjszelvény, vagy tárgyév elejei összesítő a nyugdíj összegéről. Rokkant nyugdíjasok esetében határozat a rokkant nyugdíj megállapításáról.

A munkáltatói igazolás az alábbi linkről tölthető le: Cetelem munkáltatói igazolás

A fent felsoroltakon kívül a Bank és munkatársunk további dokumentumok becsatolását is kérheti.

Súgó

Szükséges-e a hitelbírálat, ha már meglévő ügyfél vagyok?

Igen, mivel minden hiteligénylés új bírálatot von maga után, és a szükséges okmányok listája is csak a hitelkérelem felrögzítése után lesz végleges.

A megrendeléstől számítva mikor kapom meg a terméket?

A termék fogyasztóhoz jutása általában 1-2 nap alatt le szokott zajlani. Ennek feltétele, hogy a bank által megadott szükséges dokumentumokat összegyűjtsd és elpostázd üzletünknek. Mi leellenőrizzük azokat, és ha rendben vannak, akkor kiszállítjuk a terméket.

A hitel szerződéscsomagot én kapom vagy a bolt?

Amennyiben hiteligénylésed a bank által elfogadásra kerül, az általad megadott adatok alapján elektronikusan előáll a szerződés, melyet a nyomtatás/mentés gombra kattintva számítógépedre lementhetsz vagy azonnal ki is nyomtathatsz. Elfogadás esetén minden esetben kapsz egy e-mailt is az igénylés során megadott címre, és az abban szereplő linkre kattintva szintén mentheted/nyomtathatod a szerződésedet.

A hitel szerződéscsomagot a banknak vagy a boltnak küldjem?

A szerződéses csomagot mindig az üzlet számára kell visszaküldeni.

Ha technikai hiba lép fel, kinek kell jelezni? Az üzletnek vagy a banknak?

Technikai hiba esetén arra kérünk, hogy velünk vedd fel a kapcsolatot üzletünk elérhetőségein.

Telitalálat konstrukció

Igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 500 000 Ft-ig terjedhet. Futamidő: 10 hónap. Fix, éves ügyleti kamat: 26,00%. Szükséges önrész: a vételár 10%-a. A Chipland Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Referencia THM: 29,33% (500 000 Ft, 10 hó).

Reprezentatív példa a különböző hiteltípusok összehasonlítása céljából:

Vételár:555 556 Ft
Önrész:55 556 Ft
Hitelösszeg:500 000 Ft
Éves ügyleti kamat (fix):26,00%
kezelési költség:0 Ft
Referencia THM:29,33%
Havi törlesztőrészlet:56 149 Ft
Futamidő:10 hónap
Törlesztőrészletek összege:561 490 Ft
Fizetendő teljes összeg (önrész nélkül):561 490 Ft

A referencia THM a megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. §-a alapján.

Standard 300

Igényelhető hitelösszeg 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Futamidő: 12, 17, 24, 30, 36 hónap. Fix, éves ügyleti kamat: 12 hónap futamidő esetén 33,06 %, 17 hónap esetén 32,14 %, 24 hónap esetén 32,10 %, 30 hónap esetén 32,29 %, 36 hónap esetén 31,00 %. Szükséges önrész: 200 000 Ft-ig önrész befizetése nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig minimum a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól minimum a vételár 20%-a. A Chipland Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Referencia THM: 35,81% (500 000 Ft, ill. 2 000 000 Ft; 36 hó).

Reprezentatív példa a különböző hiteltípusok összehasonlítása céljából:

Vételár:625 000 Ft
Önrész:125 000 Ft
Hitelösszeg:500 000 Ft
Éves ügyleti kamat (fix):31,00%
Referencia THM:35,81%
Havi törlesztőrészlet:21 500 Ft
Futamidő:36 hónap
Törlesztőrészletek összege:774 000 Ft
Fizetendő teljes összeg (önrész nélkül):774 000 Ft

A referencia THM a megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. §-a alapján.

Ügynöki tájékoztató

Cégnév: Chipland Számítástechnikai Kft.
Székhely: 3530, Miskolc, Rákóczi u. 14
Nyilvántartási szám: 05-09-005164

Felügyeleti hatóság megjelölése: Magyar Nemzeti Bank (1013 Budapest, Krisztina krt. 39. központi levélcím: H-1534 Budapest BKKP Postafiók: 777., Központi telefon: (36-1) 4899-100, központi fax: (36-1) 4899-102, E-mail: ugyfelszolgalat@mnb.hu)

Táraságunk a Magyar Nemzeti Bank által a közvetítőkről vezetett nyilvántartásban szerepel. A nyilvántartást ellenőrizni lehet a fenti elérhetőségeken, illetve a www.mnb.hu honlapon keresztül.

Társaságunk függő közvetítőként a Magyar Cetelem Bank Zrt. megbízó nevében és javára jár el, a megbízó érdekeit képviseli.

Társaságunk a pénzügyi szolgáltatási szerződés megkötéséért közvetítői díjazásban részesül.

Társaságunk a jelzáloghitelhez vagy a fogyasztónak nyújtott ingatlanra vonatkozó pénzügyi lízinghez kapcsolódó - a hitel és pénzkölcsön, valamint pénzügyi lízing nyújtásától, továbbá a pénzügyi szolgáltatás közvetítésétől elkülönülő - személyre szabott ajánlások adása (hiteltanácsadás) szolgáltatást nem nyújt

Társaságunk, illetve a Magyar Cetelem Zrt. megbízó biztosítja, hogy az ügyfél Társaságunk magatartására, tevékenységére vagy mulasztására vonatkozó panaszát szóban (személyesen, telefonon) vagy írásban (személyesen vagy más által átadott irat útján, postai úton, telefaxon, elektronikus levélben) közölhesse.
Társaságunk a szóbeli panaszt valamennyi, az ügyfelek számára nyitva álló helyiségben, annak nyitvatartási idejében, ennek hiányában a székhelyén minden munkanapon 8 órától 16 óráig, a telefonon közölt szóbeli panaszt minden munkanapon és a hét egy munkanapján 8 órától 20 óráig, elektronikus eléréssel - üzemzavar esetén megfelelő más elérhetőséget biztosítva - az írásbeli panaszt folyamatosan fogadja. A Magyar Cetelem Zrt. a székhelyén minden munkanapon 8 órától 16 óráig, a telefonon közölt szóbeli panaszt minden munkanapon és a hét egy munkanapján (hétfőn) 8 órától 20 óráig, elektronikus eléréssel - üzemzavar esetén megfelelő más elérhetőséget biztosítva - az írásbeli panaszt folyamatosan fogadja. Társaságunk, illetve a Magyar Cetelem Zrt. a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Társaságunk, illetve a Magyar Cetelem Zrt. az írásbeli panasszal kapcsolatos, indokolással ellátott álláspontját a panasz közlését követő 30 napon belül megküldi az ügyfélnek. A Pénzügyi Békéltető Testület hatáskörébe és illetékességébe tartozik a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó - jogviszony létrejöttével és teljesítésével kapcsolatos vitás ügy bírósági eljáráson kívüli rendezése. E célból a Pénzügyi Békéltető Testület egyezség létrehozását kísérli meg, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében.

Cetelem áruhitel üzletünkben

Cetelem áruhitel üzletünkben

Cetelem áruhitel üzletünkben

Üzletünkben lehetőséget biztosítunk a Cetelem hitelvásárlásra is, amelynek részleteiért keresd ügyintézőnket telefonszámunkon, vagy személyesen az üzletünkben!

Telefonszám: +36-20-800-1111
Hívható munkaidőben!

Hiteligénylést mindazon 18. életévüket betöltött, természetes személyek adhatnak be, akik megfelelnek az alábbi követelményeknek:

 • Magyarországi állandó lakcím
 • igazolt, rendszeres jövedelem
 • munkahelyen, vagy munkavégzés helyén vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
 • nyugdíjasok, nevelőszülők esetében a lakcímkártyára bejegyzett tartózkodási címen, vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
 • munkaviszonyában nem áll próbaidő vagy felmondás alatt

Feltételek és dokumentumok

Amire biztosan szükséged lesz a részletfizetéssel kapcsolatos papírmunkák elintézéséhez

Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:

Magyar hatóság által kiállított:
 • érvényes állandó személyi igazolvány, vagy
 • érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, vagy
 • új típusú kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy
 • érvényes útlevél és lakcímkártya

Egyéb dokumentum:

 • érvényes adóigazolvány

Lakcímet igazoló egyéb okmányok:

 • Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló bankszámlakivonat, vagy (vezetékes) telefonszámla, illetve ezek hiányában gáz-, villany-, víz-, kábeltelevízió-, táv-hő-, közös költség-, vagy vezetékes internetszámla (a szolgáltató által kiállított eredeti száma másolata).

Jövedelmet igazoló okmányok:

Munkavállalóként: 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Bank Zrt. formanyomtatványa, vagy a Magyar Cetelem Bank Zrt. formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás).

Vállalkozóként: Vállalkozók esetében az adóhatóság által érkeztetett előző évi Szja-bevallás, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás.

Őstermelőként: Őstermelők esetében őstermelői igazolvány és értékesítési betétlap, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás.

Nyugdíjasként: Utolsó nyugdíjszelvény és nyugdíj törzslap, vagy bankszámlakivonat, vagy utazási igazolvány és nyugdíjszelvény, vagy tárgyév elejei összesítő a nyugdíj összegéről. Rokkant nyugdíjasok esetében határozat a rokkant nyugdíj megállapításáról.

A munkáltatói igazolás az alábbi linkről tölthető le: Cetelem munkáltatói igazolás

A fent felsoroltakon kívül a Bank és munkatársunk további dokumentumok becsatolását is kérheti.

Telitalálat konstrukció

Igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 500 000 Ft-ig terjedhet. Futamidő: 10 hónap. Fix, éves ügyleti kamat: 26,00%. Szükséges önrész: a vételár 10%-a. A Chipland Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Referencia THM: 29,33% (500 000 Ft, 10 hó).

Reprezentatív példa a különböző hiteltípusok összehasonlítása céljából:

Vételár:555 556 Ft
Önrész:55 556 Ft
Hitelösszeg:500 000 Ft
Éves ügyleti kamat (fix):26,00%
kezelési költség:0 Ft
Referencia THM:29,33%
Havi törlesztőrészlet:56 149 Ft
Futamidő:10 hónap
Törlesztőrészletek összege:561 490 Ft
Fizetendő teljes összeg (önrész nélkül):561 490 Ft

A referencia THM a megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. §-a alapján.

Standard 300

Igényelhető hitelösszeg 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Futamidő: 12, 17, 24, 30, 36 hónap. Fix, éves ügyleti kamat: 12 hónap futamidő esetén 33,06 %, 17 hónap esetén 32,14 %, 24 hónap esetén 32,10 %, 30 hónap esetén 32,29 %, 36 hónap esetén 31,00 %. Szükséges önrész: 200 000 Ft-ig önrész befizetése nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig minimum a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól minimum a vételár 20%-a. A Chipland Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Referencia THM: 35,81% (500 000 Ft, ill. 2 000 000 Ft; 36 hó).

Reprezentatív példa a különböző hiteltípusok összehasonlítása céljából:

Vételár:625 000 Ft
Önrész:125 000 Ft
Hitelösszeg:500 000 Ft
Éves ügyleti kamat (fix):31,00%
Referencia THM:35,81%
Havi törlesztőrészlet:21 500 Ft
Futamidő:36 hónap
Törlesztőrészletek összege:774 000 Ft
Fizetendő teljes összeg (önrész nélkül):774 000 Ft

A referencia THM a megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. §-a alapján.