+36 20 800 1111 Hívjon munkaidőben!

512GB SDXC MEMÓRIAKÁRTYA A KINGSTONTÓL

2015.08.28. 09:00
Félelmetes sebességgel fejlődnek a videókamerák és fényképezőgépek. A hozzájuk passzoló memóriakártyákkal lépést kell tartaniuk a gyártóknak, hol sebességben, hol kapacitásban. A profiknak és technika megszállottainak készített Class 10 UHS-I memóriacsaládban a Kingston most komoly tárolókapacitással bővített; az új kártya épp fél terabájtos.
A Kingston SDHC/SDXC memóriacsaládja négy termékvonalból áll össze, amely folyamatosan aktualizálásra kerül az új kamerák által támasztott kihívásoknak és a vásárlói elvárásoknak megfelelően. A technika egyre gyorsabb és nagyobb, a vásárlók viszont költséghatékony megoldásokat várnak el.
A kínálat elején a klasszikus SDHC Class 4 található 4GB, 8GB, 16GB és 32GB kapacitással. A minimum 4MB/s írási- és olvasási sebességű kártyacsalád olcsó, a legtöbb kompakt fényképezőgépbe és konzoljátékhoz megfelelő. A 4GB változat kifutó modell, a készlet erejéig érhető még el.

A következő lépcsőfok a zöld címkés SD10V volt, amelyet pár hónapja a második generációs, ezüst címkés SD10VG2 váltott le, átmenetileg még mindkét termékvonal elérhető. Az új G2 16GB és 128GB közötti tárterülettel készül, UHS-I kompatibilis. Az írási sebessége minimum 10MB/s, UHS-I eszközökben az olvasás 45MB/s-ig gyorsulhat (a megelőző SD10V 30MB/s-ra volt csupán képes).

A profi felhasználáshoz vagy a felsőszintű hobbi fotózáshoz két termékvonal közül választhatunk. Az UHS-I Class 10 sebességosztályba tartozó gépek számára az SDA10 készül. A Class 10 képes eszközökben a szokásos 10MB/s lesz az adatátvitel alsó szintje.
UHS-I esetében íráskor elérhető a 45MB/s és olvasáskor a 90MB/s. Ez a legjobb választás a full HD videókhoz, a 3D készítéshez, HD fotózáshoz és élő adások rögzítéséhez valamint streameléséhez. A Kingston SDA10 memóriakártya kínálata bővült most a fél terabájtos változattal, amely hamarosan elérhető lesz a kínálatunkban is.

A negyedik, legfelső kategóriában az UHS-I Speed Class 3 osztálynak megfelelő Kingston SDA3 memóriakártyák találhatóak 16GB - 256GB közötti szabad kapacitással. A minimális 30 MB/s adatátviteli sebességet egészen 80MB/s írási- és 90MB/s olvasási értékekig tornászhatjuk fel. Ez lehetővé teszi csodálatos 2K és 4K videók készítését a legújabb D-SLR ás D-SLM kamerákkal és 4K camcorder-ekkel.