+36 20 800 1111 Hívjon munkaidőben!

A kalandjaidhoz méltó memóriakártya

2017.04.07. 10:10
Nagy sebességű, új Kingston MicroSD-k érkeztek!

A korábbi SD méretű, videózáshoz készített kártyasorozatok lassan kimennek a divatból, hiszen az új akciókamerák, drónok és a kisméretű ultra HD videókamerák már a microSD formátumot használják. Így a microSD kártyaválasztékot is bővíteni kell az új képrögzítő eszközök igényeihez. A Kingston a Gold microSD UHS-I U3 kártyasorozattal a magas adatátviteli sebességet és a kis kártyaformátumot ötvözi egybe, hogy méltó tárhelyet kínáljon a kalandjaidhoz, legyen szó biciklizésről, túrázásról, versenyzésről vagy repülésről. Bármilyen sportélményt megfelelő minőségben tudsz rá rögzíteni.

A Gold U3 sebességű kártyákra 4K és 1080P videók is tökéletes minőségben felvehetők. Az olvasási sebesség 90MB/s, míg az írási 45MB/s lehet. A gyorsaság másik előnye a képek és videók számítógépre vagy laptopra másolásakor jelentkezik. USB 3.0 porton keresztül, például egy Kingston MLG4 kártyaolvasóval, gyorsan átmenthetőek a fájlok és a kártya felszabadítva máris készen áll a következő képekre.

A prémium kártyáknál már természetes, így a Kingston Gold esetében is igaz, hogy az extrém körülményeket is elviseli, strapabíró, víz- és porálló, valamint röntgen sugár elleni védelemmel rendelkezik. Igen, mindezek alapján méltán van de ja vu érzésed. Az új Gold (SDCG) a korábbi, megszűnő Action Camera (SDCAC) sorozat utódja.

Kalandozáshoz válaszd az SD Card Association legfrissebb specifikációjának megfelelő Kingston Gold microSD memóriakártyákat!