Nyitóoldal
E-mail címem:

Jelszavam:


Elfelejtettem jelszavam!


A kosár üres!

A sporthoz nem kell mobil a kezedbe, csak a csuklódra

2015.08.06. 09:00
Akik nem tudják elképzelni az életüket sem a sport és sem a mobiltelefon nélkül, azoknak egy tökéletes készülék az Overmax Touch Go okoskarkötő. Lépd át a korlátokat, amit a mobilfüggőség okoz és érj el új célokat sokkal szabadabban! Háromféle színben variálhatod az ízlésednek megfelelően és közvetlenül a csuklódra érkeznek az értesítések a telefonodról.
A Touch Go kompatibilis a legtöbb okostelefonnal, amely Android 4.3 vagy újabb operációs rendszert futtat vagy az iOS 7 és e feletti verziószámú Apple mobilokkal. A karkötőhöz saját dedikált alkalmazások járnak, amelyek támogatják az egészséges életmód kialakítását és napi gyakorlását. A bejövő hívásokról és üzenetekről a képernyőn egy kis ikon, valamint a karkötő vibrálása értesít majd.
A telefonra telepített app a csuklódon levő órával szinkronban folyamatosan gyűjti az aktivitásod mutatóit és adatait. Kőkeményen és részlehajlás nélkül elemzi az eredményeket, amelyekre támaszkodva egyre újabb és újabb célokat tűzhetsz ki magadnak a folyamatos fejlődés érdekében.

Hasonlítsd össze a feljegyzett eredményeidet a világ más tájain levő felhasználókkal! Az applikációban rögzített eredményeidet és a képeidet a közösségi médiában azonnal megoszthatod. A Remote Shutter alkalmazással a távolból használhatod a telefonod kameráját és rögzítheted az aktivitásodat, vezérelheted a telefonodon az MP3 lejátszót.

A Touch Go karkötő képességei: alvásmonitor, távolság és kalóriaszámláló, lépésszámláló, valamint a kihagyhatatlan elveszésgátló. Három különböző színű, világoskék, fekete és narancssárga műanyag karkötőt kapsz a termékhez, amelyekben cserélgetheted a készüléket. A hangulatodnak vagy az öltözetednek megfelelő színű karpántot tudsz viselni egyetlen készülékkel.

Az Overmax Touch Go okoskarkötőt egy Amiccom A8105 processzor működteti. A kijelzője 0,91 hüvelyk átmérőjű OLED megjelenítő, amely 128x32p felbontású. A belső memóriája 128KB, ez 7 napi aktivitás adatait tudja tárolni egyidejűleg. A karkötő microUSB kábellel (tartozék) tölthető és Bluetooth 4.0 kapcsolaton kommunikál. A karkötő méretei: 221x21x12mm és a teljes súlya a szíjjal együtt mindösszesen 75g.