+36 20 800 1111 Hívjon munkaidőben!

HYPERX GAMING BILLENTYŰZETEK

2017.06.20. 09:24
HYPERX GAMING BILLENTYŰZETEK

A HyperX gaming univerzumhoz tartozik a HyperX Alloy FPS Mechanical Gaming Keyboard sorozat. A szolid fém keretbe szerelt, Cherry MX kapcsolókkal működő billentyűzet hosszú távú tartósságra és stabilitásra született. A kompakt elrendezés célja, hogy a billentyűzet elég teret hagyjon az egér számára és egyúttal hordozható is legyen, hiszen a gamer ragaszkodik a saját, megszokott perifériáihoz.

A billentyűzet ultra-hordozható a kiváló minőségű hálós utazótáskájában, amely tárolja és védi a billentyűzetet is és a tartozékokat is a versenyeken. A levehető mini-USB csatlakozós, fonott kábel (1,8 m) szintén csökkenti a tároló hely igényt, egyúttal kiküszöböli a kábeltörést vagy sérülést.

A világ vezető mechanikus kapcsolója, a Cherry MX került a billentyűk alá, amely a Németországban fejlesztett és gyártott, úttörő Gold Crosspoint technológiát használja. Az öntisztító arany érintkezők por- és szennyeződés álló kapcsolatot biztosítanak akár 50 millió leütés során is, minőségromlás nélkül.

A HyperX Alloy FPS háttérvilágítású gombjai hat előre programozott LED vizuális effektet szolgáltatnak a még hatásosabb élményért. A szokásos WASD gombok és közvetlen szomszédjaik piros színű gombokra cserélhetőek. A játékhoz a mobiltelefon is hozzátartozik ma már. A billentyűzeten levő USB porton keresztül tölthető a telefon a játék alatt.

A HyperX Alloy FPS billentyűzetek ideálisak az intenzív FSP játékmenetekhez és a LAN partikra rendszeresen utazó gamerek számára.