Nyitóoldal
E-mail címem:

Jelszavam:


Elfelejtettem jelszavam!


A kosár üres!

Látogassa meg Chipland a ShopMania weboldalon

Partnerünk a pepita.hu

KÉSZÍTS SAJÁT NOTEBOOK TÖLTŐT

2015.07.27. 09:00
Pont olyan notebook töltőt rakhatsz össze magadnak, amelyre valóban szükséged van és nem kell megvenned semmit hozzá, amire nincs. Az FSP NB V notebook adapterek magas hatékonysággal tudják a hordozható számítógépeket tölteni. Az NB V0 egy száz százalékosan univerzális változat, a gyártó nem erőltet semmit, a töltőcsatlakozót te tudod hozzá választani.
Az FSP NB V sorozatú notebook adapterek a legismertebb márkák (HP, Acer, Asus, Toshiba, Lenovo, SONY, Fujitsu) leggyakoribb modelljeihez kompatibilis univerzális töltő. A legújabb változathoz, a V0-hoz a gyártó nem ad töltőcsatlakozókat, így az adapter a lehető legolcsóbb.
Ezzel pótolható egy elveszett vagy elromlott töltő anélkül, hogy a már meglévő csatlakozókat újra meg kéne vásárolni. Aki pedig az első univerzális töltőjét veszi meg, annak csak azokat a csatlakozókat kell hozzá megvásárolnia, amelyekre ténylegesen szüksége is lesz.

Az FSP NB V0 87 százalékos hatékonysággal továbbítja az energiát a laptop felé 18 - 20V közötti feszültséggel. A leadott névleges teljesítmény 90W. A kimenetet teljes körű védelem óvja a túláramtól és rövidzár ellen. A bemeneti oldalon egy biztosíték őrködik.

A teljesen biztonságos adapter a kiegészítő csatlakozókkal tehető céleszközzé, kompatibilissé a megfelelő laptoppal. Az NVB TIP B típusú adapter csatlakozók használhatóak az NB V0 töltőhöz. Ha később egy újabb márkához szeretnénk a töltőt használni, akkor elég egy apró csatlakozót venni majd hozzá.

Itt tudod megkeresni, hogy melyik laptophoz melyik csatlakozó való.