+36 20 800 1111 Hívjon munkaidőben!

Két új csapattagot keres a ChipLand Számítástechnikai üzlete!

2017.01.16. 11:29
.

 

Értékesítő

Ha érdekesnek találod az informatikai kütyük világát, mindent tudsz róluk, tudsz ajánlani egy laptopot, netán egy asztali gépet a barátaidnak, téged keresünk!

Egy fiatal, lendületes értékesítő kollégát keresünk a ChipLand csapatába. Ha rendelkezel a szükséges tudással és hajlandó vagy mellé tanulni, jelentkezz most.

Szeretnénk, ha küldenél egy motivációs levelet és egy fényképes önéletrajzot a jelentkezem@chipland.hu email címünkre.

 

Adatelemző, online marketing asszisztens

A ChipLandben dolgozunk az acershop.hu webáruházunkkal is, ahol az ország legnagyobb Acer laptopforgalmát értékesítjük. Jelentős online marketinget folytatunk és ezáltal termérdek adatunk képződik. Szeretnénk találni egy olyan új csapattagot, aki ezeket az adatokat elemzi és meglátásaival segíti a kampányok felállítását, szűrését. Az új srác fegyvere az Excel lesz, ki sem lát majd az adatkupacból. A feladat természetesen jó matekot igényel, de nem tudjuk meghatározni, milyen végzettség kell hozzá. Előnyben vagy, ha dolgoztál már Analytics-szal, Adwords-szel, és ismered a facebook marketing és remarketing csatornáid. Nem leszel egyedül, egy nagyobb csapat dolgozik melléd és gyártja az adatokat.

Ha érdekel a lehetőség, küldj egy motivációs levelet és egy fényképes önéletrajzot, majd mielőbb folytassuk személyesen a beszélgetést.