+36 20 800 1111 Hívjon munkaidőben!

Kicsi, kupak nélküli pendrive FÉM házban

2017.03.08. 13:20
DataTraveler 50

 

A kis méretű, de erős burkolatú pendrive-ok lesznek divatosak a 2017-es esztendőben, hogy a hordozható eszközökbe bedugva se álljon ki túlzottan és mindig magaddal tudd vinni kényelmesen. A Kingston DataTraveler családban az egyik ilyen apró méretű tároló a DataTraveler 50. Az erős fém ház már eddig is bevált a korábbi modelleknél, a kupakra pedig egyáltalán nincs is szükség. A DT 50 gyors USB 3.1 csatlakozással és 8GB-tól 128GB tárhellyel vásárolható meg.

A Kingston DataTraveler márkanevű pendrive-jai a cég hagyományainak megfelelően megbízhatóak és sikeresek. Kedvező árú és gyors megoldások a digitális anyagok szállítására. A modern trendeknek megfelelően az újabb modellek közös jellemzője, hogy kicsi és könnyű, hiszen ma már állandóan kell, hogy nálunk legyen. A nagyobb terhelés miatt szükség van az erős fém házra. A DT 50 zömök és vaskosabb, mint az elődei.

 

A DataTraveler 50 gyakorlatilag a teljes tárterület igényt lefedi, a legkisebb 8GB, a legnagyobb 128GB kapacitású. A kingstonos hagyományoknak megfelelően minden tárterület saját színkódot kapott, amelyet a műanyagból készül és felfűzésre használható záróelem testesít meg.

Már nem is lehet kérdés egy új flash tárolónál, hogy az USB csatlakozó milyen sebességű. Természetesen a DT 50 USB 3.1 (USB 3.0) kapcsolaton keresztül cserélheti az információkat a számítógéppel. A DataTraveler méretei: 44.9mm x 20mm x 9.2mm és a súlya 13g, öt év jótállást vállal rá a gyártó.