+36 20 800 1111 Hívjon munkaidőben!

LEGYÉL LEGYŐZHETETLEN!

2017.07.19. 08:48
LEGYÉL LEGYŐZHETETLEN!

A HyperX márkát a Kingston Technology, mint a világ legnagyobb független memória gyártója, a nagy teljesítményű termékek divíziójaként alapította. Kezdetben a nagy sebességű memóriák és az USB meghajtók, majd az SSD tárolók, később a fejhallgatók, a billentyűzetek, az egerek és az egérpadok, a HyperX névet a kiváló teljesítmény, a minőség, az esztétika és megbízhatóság szinonimájává tették az alapítás óta eltelt 15 év során.

A legkorszerűbb HyperX termékeket a profi játékosok, a technológia iránt rajongók és az overclockerek világszerte szívesen választják, hiszen megfelelnek a legszigorúbb tanúsítványoknak és a legjobb minőségű komponensekből készülnek. Mindegy, hogy milyen szinten és milyen játékokkal játszol, a HyperX termékek neked valóak.


HyperX Cloud Stinger
Pillekönnyű kényelem. Nehézsúlyú hangzás.

A HyperX Cloud Stinger az ideális fejhallgató azoknak a játékosoknak, akik a pillekönnyű komfortot, kiváló hangminőséget és az emelt szintű kényelmet keresik. Mindössze 275 gramm a súlya, így kényelmes érzés a nyakon hordva is. A fülpárnák 90 fokos szögben forognak, hogy jobban illeszkedjenek a fülhöz.


HyperX CloudX
Az elit játékosok számára készült.

A HyperX CloudX Pro Gaming Headset az Xbox rendszerhez készült, a Microsoft tesztelésével és jóváhagyásával. Együttműködik az Xbox Elite Wireless vezérlővel és egyéb Xbox One vezérlőkkel, amelyek rendelkeznek egy 3,5 mm-es jack sztereó fejhallgató csatlakozóval. Összeköttetést biztosít a fejhallgatóból a konzolra és a mobileszközökre. Továbbá Windows kompatibilis is a mellékelt 2m-es PC hosszabbító kábellel kiegészítve, lesz sztereó- és mikrofon csatlakozód is.

 

HyperX Cloud Core
Hagyd, hogy az ellenfeleidet a fájdalom gyötörje, míg te kényelmesen játszol

Az ellenfeleid szétrobbanhatnak, amíg téged elkerül minden fájdalom. A HyperX Cloud egy szuper lágyan kipárnázott fejpánttal ölel körül. A fülpárnákba memóriahab került és a lány műbőrrel vonták be őket. Így még a késő éjszakába nyúló játék is biztosan kényelmes lesz. Az ára sem fájdalmas.

 

HyperX Cloud Revolver
A stúdió minőségű hangtere juttat a versenyelőnyhöz.

A HyperX Cloud Revolver egy szélesebb hangtartományt kínál, mélységet hoz létre és tágabb teret biztosít a precízebb hangzás érdekében. Ismerd fel jobban és pontosabban az ellenfeleidet, még akkor is, ha még távol vannak. Az áttervezett hangprofilok nagyobb hangteret biztosítanak, ami ideális az FPS-hez és a nyílt környezetben folyó játékmenethez, valamint a koncerttermekhez hasonló élményhez juttat, amikor zenét hallgatsz.


HyperX Cloud Revolver S
Prémium minőségű headset, virtuális Dolby Surround 7.1 hangzással, a Push-to-Dolby kényelmével.

Szoftver nélküli Plug-and-Play vituális Dolby Surround 7.1 hangélmény. Hallj minden lépést, robbanást és lövést pontosan úgy, mintha a mozik 7 különböző pozícióban elhelyezett hangszóróin hallanád. Háttérvilágítású, felcsíptethető audió vezérlő dobozán gyorsan aktiválható a Dolby, némítható a mikrofon és szabályozható a hangerő.