+36 20 800 1111 Hívjon munkaidőben!

PRÉMIUM FOLYADÉK HŰTÉS RGB VILÁGÍTÁSSAL

2017.11.22. 08:57
PRÉMIUM FOLYADÉK HŰTÉS RGB VILÁGÍTÁSSAL

A Thermaltake neon fénybe tudja öltöztetni a teljes konfigurációt, enélkül el sem indítható egy vas sem. A folyadékhűtés már eddig is megkapta az RGB kiegészítést, de a Floe ebben mégis felül tudja múlni az elődjét. A korábbi 256 szín helyett 16,8 millió lehetőségből választhatsz és már a CPU-ra szerelendő blokk is tud pár fényes trükköt.

A Floe TT Premium Edition rendkívüli teljesítményt és kiváló minőséget produkál. A hatalmas felületű radiátor, a nagy átáramlást biztosító blokk és a magas teljesítményű szivattyú garantálja a tökéletes processzor hűtést.

Ehhez párosul, hogy a processzoron levő blokk is, és a ventilátorok is, külön-külön beállítható LED-ekkel kerültek felszerelésre, amelyeket a Riing Plus RGB Software vezérel. A blokkban 6, a ventilátorban 12 külön címezhető LED kapott helyet. A fények összehangolhatóak a ventilátorok és a blokk között, de eltérő beállítás is választható.

A világítás beállításán túl a szoftveren belüli funkciók lehetővé teszik a felhasználók számára a ventilátor teljesítményének monitorozását és a CPU hőmérsékletének követését is.

A szoftver nem csak a számítógépen, hanem a mobiltelefonon is használható. A mobil verzióban értesítés állítható be egy esetleges ventilátor meghibásodásra. A hibajelentést követően a számítógép a mobilról leállítható.

A ventilátorok vezérléséhez egy vagy több kontroller szükséges. Egy ilyen kontroller a csomag része, 5 rákapcsolt eszközt tud vezérelni. A kontrollerek egymáshoz fűzhetők, így növelhető a vezérelhető eszközök, ventilátorok száma. A Riing szoftver 16 kontroller irányítását tudja megoldani.

A Floe Riing a korábbi folyadékhűtési rendszernél hatékonyabb radiátort tartalmaz. A modelltől függően 240 mm, 280 mm vagy 360 mm hosszú radiátorok hűtőfelülete a duplája lett. A radiátor mindkét oldalára szerelhető ventilátor, így a kicsi, 240 mm-esre is akár 4 db, értelem szerűen a nagyra pedig 6 db.

A sokat emlegetett processzor hűtőblokk egy réz hűtőlemezzel kapcsolódik a processzor felületéhez. A gyártó előre betöltötte hűtőfolyadékot, ezzel  kiküszöböli a stresszt, amit a drága konfigurációban történő folyadékfeltöltés okozhat, hiszen erre nincs és nem is lesz szükség. A megerősített, harisnya bevonatú kábel megakadályozza a sérülésből eredő szivárgást, a jól záró rendszer pedig nem igényli a későbbi folyadékpótlást sem. Tehát egyszerű a beépítés, azonban annál lenyűgözőbb az elérhető hatás.