+36 20 800 1111 Hívjon munkaidőben!

SZÁMÍTÓGÉPHÁZAK AZ FSP-TŐL

2017.05.12. 10:28
Stílusos, strapabíró, és még drágának sem mondható? Új FSP házak!

Elsőre kicsit meghökken az ember, hogy az FSP saját gyártású számítógép házakat készít. A gamer piac oly dinamikusan növekszik, hogy érthető, ha nem szeretnék kihagyni a terjeszkedést. A CMT210 széria az uralkodó gamer irányzatba illik, közepes toronyház méretben. A matt fekete házból négy változat érkezett most, kívülről a négy különböző színű apró díszítőelem az eltérés.

A házban a táp alulra került, hiszen a meleg levegő felfelé áramlik, amit egy kereszthuzattal tudsz kisöpörni onnan. A ház elején, teljes magasságban, az FSP Hydro tápokhoz harmonizált rácsozat engedi be a friss levegőt. A rács mögé három 120mm-es ventilátor kerülhet. A most érkezett modelleknél egy már gyárilag bent is van, a ventilátor kék LED hangulatvilágítást kapott.

A hátlapra is került egy előszerelt FSP kék LED-es rendszerhűtő, ha ügyesen vezeted el a kábeleket, akkor kiaknázhatod a ház kiváló hűtését. A hűtőteljesítmény tovább növelhető egy vízhűtés beépítésével, 360mm-ig fér el benne a radiátor.

A táp mellé alulra 6 meghajtó kerülhet, 3 db desktop HDD és még három SSD. A 2,5" meghajtókat csavarhúzó és csavarok nélkül pattinthatod a házba. A meghajtók fölé 7 db PCI-E csatlakozásnak van helye, bár ebből biztosan lefoglal majd kettőt egy komolyabb VGA, végül is egy gamer házról van szó. A hosszabb grafikus kártyák elnyújtózhatnak a 360 mm-es szabad helyen.

A ház ATX, micro-ATX és mini ITX lapok számára nyújt felfogatási lehetőséget. A processzorra a nagyobb CPU hűtőket is felteheted, a központi egység felett 160 mm magas a légtér. A gép oldalán hatalmas ablak nyújt belátást a belsőségekre. A rácsok mögött por- és zajszűrő filter kapott helyet.

Az FSP büszke rá, hogy a konkurens, hasonló árazású, oldalsó ablakos számítógép házakkal szemben többet tud nyújtani ventilátorban, vízhűtésben, USB 3.0 portokban. Válaszd az FSP tápokhoz az FSP számítógép házakat!

 

Kattints a képek egyikére, vagy IDE, hogy megtekinthesd webshopunkban a termékeket! :)