+36 20 800 1111 Hívjon munkaidőben!

ThermalTake eSPORTS Gamer termékek

2017.03.20. 10:38
TT eSPORTS ízelítő

A Thermaltake márkacsaládot erősíti a Tt eSPORTS elektronikus sportokhoz tervezett termékválasztéka. Nem csak egy két fekete színű vagy világító izéről van szó, hanem egy jól felépített, gamerek által fejlesztett és tesztelt komplett kínálatról.

Ha választottál egy különleges Thermaltake házat, bele Thermaltake tápot és mondjuk Thermaltake hűtést is, akkor a márka iránti elkötelezettséget tovább erősítheted a Tt eSPORTS gamer eszközeivel. Például egy ujjlenyomat érzékelős egérrel, egy vadonatúj szériás, komfortos, memória habos gamer fotellel vagy a LED ventilátorokhoz hasonlóan sokszínű fényhatást megjelenítésére képes 3D 7.1 térhangzású fejszettel. A Tt eSPORTS termékei hamarosan készletről elérhetőek, addig pár érkező terméket bemutatunk ízelítőként.


CRONOS RGB 7.1 gaming headset

Elkápráztató villogást produkál a 256 színű LED fény a virtuális 7.1 hangzást nyújtó fejhallgatón. Mind vízuálisan, mind hangélményben lenyűgöző. A 25 mm-es hangszórókon keresztül érkező intenzív 3D térhatással a játék közepében érezheted magad. A Lycra párnázat puha védelme biztosítja a fejhallgató hosszú órákon át történő kényelmes viselését. A kezelőközpont a kezed ügyében a "zsinóron" lóg. A Cronos használaton kívül laposra hajtható.

GT FIT & COMFORT és a X FIT & X COMFORT professzionális gaming fotel család

Ergonomikus tervezésével maximálisan funkcionalista eszközt hoztak létre. A székek a tökéletes egyensúlyt kívánják megteremteni a kényelem és funkcionalitás terén. Teljesen testre szabható, így szavatolják a kényelmet, valamint tartós is a magas minőségű anyagoknak köszönhetően. A székek további érdekessége, hogy 75kg/m3 sűrűségű memóriahabbal van töltve, így mindig tökéletesen illeszkedik a testhez.

BLACK FP Security Gaming eger

A BLACK FP a FIDO UAF által minősített ujjlenyomatolvasóval ellátott egér, ami erős és biztonságos „jelszóval” védi a számítógépet. Az iparágvezető 256 bit-es AES titkosítási technológiát használja, amivel a felhasználó egyszerűen, gyorsan és biztonságosan jelentkezhet be számítógépére és webes fiókjaiba anélkül, hogy jelszót kellene használnia.

Az AVAGO 9500 szenzornak 5700 DPI felbontásának köszönhetően pontosabb és precízebb; hogy a legjobb felhasználói élményt kapjuk, 100DPI lépésekben állíthatjuk ezt a felbontást. Az egérre került DPI állító gombbal összesen 4 profilt tudunk létrehozni, mely beállítás megjelenik a LED visszajelzőn, így mindig tudni fogjuk, hogy milyen módban van az egerünk. Továbbá magas minőségű, 5 millió kattintási életciklusú OMRON kapcsolókat használ, így szavatolja az érezhető és pontos kattintást és felhasználói élményt.