+36 20 800 1111 Hívjon munkaidőben!

Új Thermaltake Toughpower GRAND RGB GOLD tápegység

2017.04.10. 10:24
Stílusos kinézet? PIPA! Minőség? PIPA! Burtális erő? PIPA! A tökéletes tápegység? PIPA!

Az új ToughPower Grand RGB Gold sorozat már elérhető raktárkészletről. A 650W, 750W és 850W teljesítményű tápokban a hűtést egy szabadalmaztatott 256 színű LED fénnyel körbevett 14 cm-es Riing ventilátor oldja meg. Ilyen ventilátorokat külön is beépíthetsz a számítógépházba, ezzel teljes fényharmóniát vagy éppen ellenkezőleg, totális vizuális anarchiát is megvalósíthatsz.

Az energiaforráson levő gombbal tudod kiválasztani a világítási módot: 256 színű RGB végtelen ciklusban, erőteljes vörös, zöld, kék, fehér, illetve a fénymentes állapot. A beállított módot a tápegység megjegyzi, a legközelebbi indításnál ezzel a beállítással üzemel tovább.

A Toughpower Grand RGB Gold sorozat kiváló hűtési teljesítményt köszönhet a Riing koncentrált kompressziós ventilátor lapát kialakításának. A lapátok hidraulikus csapágyon suhannak, ez a megoldás csendes és stabil működés biztosít. A teljesen moduláris felépítés és a lapos kábelek mellett a Smart Zero Fan biztosítja a teljesen hangtalan üzemet. A ventilátor vibráció csökkentő gumiágyon fekszik.

Minden zajhullám kisebb, mint 30mV az összes feszültségágon, a teljes terhelési tartományon, 0%-tól egészen a 100%-ig. Az alacsony zajhullámszint hosszabb és stabilabb működést eredményez a teljesítmény kritikus alkatrészek számára, mint például a high-end grafikus kártyák. A nagy étvágyú alkatrészeket a single rail +12V-os ágra kötheted.

Thermaltake Toughpower Grand RGB Gold videó

A rendkívül szigorú feszültségszabályozás révén minden feszültségágon +/-2% alatt lesz a feszültség eltérés, amely sokkal jobb, mint az Intel +/-5%-os előírása a fő ágakra vagy a +/-10% a -12V-ra. Természetesen magas minőségű japán kondenzátorokat használtak a Toughpower Grand RGB Gold gyártásakor, így ez a tápsorozat azon túl, hogy világít, az igen komoly technikai megoldások révén stabil és megbízható energiaforrás lesz.