+36 20 800 1111 Nyitva vagyunk!

Nagyobb beszerzést kell összehoznia?
Segítségre van szüksége?

Vtsz, szj számok, processzorok és megahertzek. Számunkra ezek gyakori kifejezések. Szakértőink gyakorlattal rendelkeznek nagyobb projektek, akár Európai Uniós pályázatok ajánlatainak összeállásában és persze megvalósításában. Kérésére pályázatíró szakembert is biztosítunk.
Ha közbeszerzésre van szüksége, készséggel átvállaljuk a kiválasztás terheit.

Ne bonyolódjon bele a részletekbe! Dolgoztasson minket!

Írja le nekünk a beszerzési elképzeléseit! Ha nincs konkrét termék elképzelése, írja meg az igényeket. Adja meg milyen célra, milyen feladatra keres megoldást. Ha ehhez beállít számunkra egy költségszintet, kész ajánlatot adunk napokon belül.

 

Kedvezményes árakat szeretne?

Keressen meg minket elképzeléseivel, kérésére egyedi árakat adunk. Több termék, nagyobb rendszer beszerzése esetén további kedvezményt adunk webes árainkból.
Konkurens ajánlattal bajlódik? Küldje el nekünk bátran! Ha ez tisztességes, a magyar jogszabályoknak megfelelő és hasonló szolgáltatásokat tartalmazó ajánlat, megpróbálunk Önnek jobb ajánlatot adni.

 

Személyes kapcsolattartót szeretne?

Megértjük! Bizonyára Önnek is könnyebb úgy dolgoznia, ha egy ügyben mindig ugyanazzal a kollégával beszél. Mi biztosítjuk Önnek, hogy a projekt árajánlati és megvalósítási szakaszában is lehetőleg ugyanazzal a kollégával intézze ügyeit. Az ügyintézést végigvihetjük távolról. Jöhetnek-mehetnek az emailek és a telefonok, a házhozszállítást pedig elvégzi futárszolgálatunk. Ha személyesen szeretne tárgyalni elképzeléseiről, kérjük írja meg ezt is.

Neve:
E-mail címe:
Telefonszám:
Milyen jellegű a beszerzés:
Egyéb fontos közlendő:
Verification code
Ellenőrzőkód:


„Kész ajánlat napokon belül!”