+36 20 800 1111 Nyitva vagyunk!

Új PC építése

Nagyobb projektek, akár Európai Uniós pályázatok ajánlatainak összeállítása és megvalósítása.

Használt PC felújítása

Hozza be meglévő számítógépét és mi pár perc alatt felmérjük az állapotát. Ezután adunk egy ajánlatot a gép felújítására, alkatrész cserére, korszerűsítésre vonatkozóan.

Új PC építése

Ha új PC-t szeretne, akkor jó helyen jár! Több száz gép építésében van tapasztalatunk az elmúlt évekből. Olyan számítógépet rakunk össze, amely maximálisan az Ön felhasználási igényeire van szabva. Fontos! Nálunk az alkatrészenkénti garancia a legtöbb esetben 3 év! Érdeklődjön kollégáinknál a további részletekről.

Új PC építésének menete

1. Felmérjük az igényeit: milyen feladatokra fogja használni a gépet, milyen programok futnának rajta, mekkora a költségkerete, stb.

2. Ajánlatot készítünk: az éppen aktuálisan legjobb ár-érték arányban lévő és elérhető alkatrészek felhasználásával.

3. Konzultálunk az ajánlatról: a PC alkatrészeinek egyenkénti elemzésével közösen átnézzük, hogy megismerje a termék előnyeit és specifikációit.

4. Megépítjük a gépet: A végleges árajánlat elfogadása után megkezdődik az alkatrészek beszerzése, a PC összeszerelése, az előzetes egyeztetés alapján az igény szerinti szoftverek telepítése (operációs rendszer, office programcsomag, vírusírtó, stb.)

5. A kész PC átvétele: üzletünkben hétköznap nyitvatartási időben átveheti az elkészült gépet vagy igény esetén GLS futárszolgálattal házhoz szállítjuk.

Rólunk mondták