+36 20 800 1111 Hívjon munkaidőben!

Új PC építése

Segítünk megépíteni álmai számítógépét az Ön igényeire szabva. A tervezéstől a teljes kivitelezésig, ránk számíthat!

Használt PC felújítása

Hozza be meglévő számítógépét és mi pár perc alatt felmérjük az állapotát. Ezután adunk egy ajánlatot a gép felújítására, alkatrész cserére, korszerűsítésre vonatkozóan.

Új PC építése

Ha új PC-t szeretne, akkor jó helyen jár! Több száz gép építésében van tapasztalatunk az elmúlt évekből. Olyan számítógépet rakunk össze, amely maximálisan az Ön felhasználási igényeire van szabva. Fontos! Nálunk az alkatrészenkénti garancia a legtöbb esetben 3 év! Érdeklődjön kollégáinknál a további részletekről.

Új PC építésének menete

1. Felmérjük az igényeit: milyen feladatokra fogja használni a gépet, milyen programok futnának rajta, mekkora a költségkerete, stb.

2. Ajánlatot készítünk: az éppen aktuálisan legjobb ár-érték arányban lévő és elérhető alkatrészek felhasználásával.

3. Konzultálunk az ajánlatról: a PC alkatrészeinek egyenkénti elemzésével közösen átnézzük, hogy megismerje a termék előnyeit és specifikációit.

4. Megépítjük a gépet: a végleges árajánlat elfogadása után megkezdődik az alkatrészek beszerzése, a PC összeszerelése, az előzetes egyeztetés alapján az igény szerinti szoftverek telepítése (operációs rendszer, office programcsomag, vírusírtó, stb).

5. A kész PC átvétele: üzletünkben hétköznap nyitvatartási időben átveheti az elkészült gépet vagy igény esetén GLS futárszolgálattal házhoz szállítjuk.

Rólunk mondták