+36 20 800 1111 Hívjon munkaidőben!

Dell XPS 13 Windows® 7 operációs rendszerrel

2012.04.02. 11:07
Dell portfóliójának legújabb és leghordozhatóbb laptopja, az XPS 13 a Dell csúcskategóriás XPS sorozatának tagja. Az XPS 13 modellel a Dell még tovább ment, és egy olyan, munkára és szórakozásra egyaránt alkalmas ultravékony laptopot alkotott, amelyre minden vásárló vágyik. Elegáns, káva nélküli kijelzőt kapott, másodpercek alatt elindul, és hosszú az akkumulátoros üzemideje – ezekből a szempontokból szinte okostelefonra hasonlít.

 

A zökkenőmentesen működő XPS 13 laptopban vásárlói minden helyzetben megbízhatnak, ideális a Windows 7 rendszerhez. Tökéletes választás, mert jobb asztali gépes élményt és funkciókat nyújt, gyors munkára tervezték, jobb vezeték nélküli funkciókkal bír, és a Windows Live® szolgáltatásait maximális mértékben kihasználja.

A Windows 7-élmény a számítógépes, webes és telefonos élményt közelebb hozzá egymáshoz, hogy vásárlói a szórakozást otthon és út közben egyaránt élvezhessék, bárhonnan csatlakozhassanak munkahelyükhöz és személyes dolgaikhoz, és nem utolsó sorban több időt tölthessenek családtagjaikkal és barátaikkal, az összes lehetséges médiumon megosztva életüket.

 

A Windows Media Center segítségével vásárlói XPS 13 laptopjukat digitális videofelvevővé alakíthatják, amelyen élő tv-adást nézhetnek, és megállíthatják, visszatekerhetik és fel is vehetik az adást. A Windows

Media Center képes kezelni a Blu-ray lemezeket és a kamerák HD videóit, valamint kompatibilis a legtöbb HD adással, kábeles és internetes műsorral.

A program ezen kívül kép- és videonézegetésre, valamint lenyűgöző diavetítések készítésére is alkalmas.

Kreativitás, kommunikáció, megosztás

A Windows 7 egyik remek szolgáltatása, a Windows Live segítségével az XPS 13 laptopon vásárlóinak lehetősége nyílik a felhőn keresztül alkotni, kommunikálni és megosztani. Hatékonyabban működhetnek együtt és egyszerűbben kommunikálhatnak azokkal, akik fontosak

számukra. Bármire van is szükségük, bárhol legyenek is – a felhő mindig rendelkezésükre áll.

• Filmkészítés percek alatt

A Windows Live Movie Maker segítségével vásárlói kényelmesen készíthetnek filmeket fényképeikből és videóikból, precízen szerkeszthetik a jeleneteket, és különleges effektusokkal tehetik egyedivé filmjüket.

A tökéletes film elkészítése után pedig megoszthatják bárhol, például a Facebookon, a YouTube-on vagy a SkyDrive-on

• Tökéletes fényképek

A Windows Live Photo Gallery segítségével mindenki könnyedén javíthatja fel fényképeit: számos fotószerkesztési funkciót használhatnak, rendszerezhetik gyűjteményüket és kereshetnek benne különböző

attribútumok és címkék alapján, valamint arcfelismerési technológiával jelölhetik meg a képek szereplőit. Természetesen minden fénykép könnyedén megosztható például a SkyDrive-on, a Facebookon vagy a YouTube-on

• Felejtse el a flash meghajtókat

A Windows Live SkyDrive® révén vásárlói több ezer dokumentumot és fényképet tárolhatnak és oszthatnak meg az ingyenes online táron keresztül (25 GB). A SkyDrive bárhonnan elérhető, még mobiltelefonokról is a Microsoft SkyDrive iPhone® és Windows Phone 7 alkalmazás segítségével.

Végül, de nem utolsósorban:

• Kapcsolattartás

Még tartalmasabb társalgásra nyílik mód, hiszen a partnerek láthatják és hallhatják is egymást. Az új Windows Live Messenger programnak része a HD videocsevegési funkció, így a felhasználók csevegés közben megoszthatják egymással fényképeiket úgy, hogy közben valós időben és teljes képernyőn láthatják a másik reakcióját. És ehhez csak egyetlen ingyenes, könnyen kezelhető szoftverre van szükség az új, Windows 7 rendszert futtató XPS 13 laptopon.