+36 20 800 1111 Hívjon munkaidőben!

Intel Solid State Drive 320 Series - Az igazán jó választás!

2012.03.07. 14:42
Az Intel® 320-as sorozat Solid State Drive (SSD Intel ®) a következő generáció számára nyújt nagyobb teljesítményt, integrált adatvédelmi funkciókat, nagyobb kapacitású és jobb ár-érték arányt. Az Intel® 320-as SSD-k az Intel® 25 nm-es NAND flash memóriáit használják, javítva ezzel a PC-érzékenységét.

 

Áttekintés

A szekvenciális olvasási teljesítmény akár 270 megabájt másodpercenként (MB/s), de a PC-igényes alkalmazásokkal és többfeladatos felhasználással sincs semmi probléma.

Az Intel® 320-as SSD ideális otthoni és üzleti felhasználásra, és a szenvedélyes technológia őrültek számára is a modern számítógépek kelléke. Sokkal nagyobb teljesítményű, mint a hagyományos mechanikus merevlemezek.

Adatvédelmi funkció

Az Intel ® 320-as sorozatú SSD-k előre konfigurált Intel ® Advanced Encryption Standard-del rendelkeznek (Fejlett Titkosítási Szabvány).

(Intel ® AES) Segít biztosítani, hogy az adatok a külső és belső fenyegetések, valamint a rendszer problémái ellen jobban védve legyen. A lehetséges adatvesztés kockázatának csökkentése érdekében, az Intel® SSD 320S sorozat úgy védekezik az áramkimaradások ellen, hogy az összes adatot tárolja az írás leállítása előtt. Abban az esetben, ha az adatkezelő hibás NAND tömböt érzékel, az Intel® 320-as SSD-k készenlétben tartanak NAND flash memória sejteket és automatikusan konfigurálják magukat, így egy adatvesztés kevésbé valószínű.

Személyre szabott rugalmasság

Mivel az Intel® 320-as SSD-k 1,8 és 2,5 hüvelykes formátumban is széles kapacitás skálán kaphatók, Ön pontosan kiválaszthatja, hogy melyik modell felel meg legjobban az igényeinek és pénztárcájának. Függetlenül attól, hogy hány GB-os kapacitást választ: kap egy Intel ® SSD-320-ast! Az Ön PC-je pedig pontosan azt a sebességét választja, amire szüksége van.

 

Specifikációk:

  • Méret: 2,5"
  • Csatoló: SATA 2
  • Csatoló sebessége: 300 MB/s

Ide kattintva megtekintheti a webáruházunkban elérhető Intel SSD-k listáját!