+36 20 800 1111 Nyitva vagyunk!

Samsung SERIES 7 CHRONOS - A fémbe zárt erő

2012.03.21. 15:41
19 másodperces bootolás, 2x gyorsabb - 6 másodperces böngésző indítás és a gyakran használt alkalmazások elérése 2x gyorsabban - ez a Samsung 7 Chronos!

 

Az erős ugyanakkor energiatakarékos AMD Radeon HD6750M hibrid grafikus kártya kivételesen nagy felbontású videó- és játékélményt nyújt. Fejlett képfeldolgozásának köszönhetően lenyűgöző képeket, életszerű vizuális effekteket és a DirectX® 11 Evolved technológia segítségével kifogástalan videolejátszást kínál. Ráadásul akár több energiaigényes alkalmazást is futtathat egyidejűleg nagy sebességgel és különösebb erőfeszítés nélkül.

Gyors indítás - FastStart

A kijelző felnyitása vagy a bekapcsológomb lenyomása után 2,1 másodperccel már él is a rendszer. A forradalmi hibrid alvó üzemmód egyesíti az alvó üzemmód gyors újraindulását és a hibernálás stabilitását, hogy ne kelljen 30 vagy akár 60 másodpercig várnia, amíg visszaáll a rendszer.

Haladjon gyorsabban – az ExpressCache™-sel

Az innovatív ExpressCache™ technológia 8GB flash memóriát kínál az alaplapon, ami úgy dolgozik, mint egy ultragyors HDD. Az intelligens, automatikus cache 45%-kal kevesebb időt igényel az induláshoz, ráadásul kétszer gyorsabban indítja el az Internet Explorert és a gyakran használt alkalmazásokat, miközben ugyanúgy garantálja az adatok biztonságát és hozzáférhetetlenségét.

A legújabb Intel® Core™ processzor

A következő generációs négymagos Intel® Core™ processzor kategóriájában a legjobb teljesítményt nyújtja, még a leghardverigényesebb alkalmazások és multimédia egyidejű futtatása esetén is. Intelligens Turbo Boost technológiájának köszönhetően dinamikusan csoportosítja át az adatfeldolgozási kapacitást mindig oda, ahol a legnagyobb szükség van rá. Így gyorsabban és lényegesebben rövidebb várakozási időkkel böngészhet a weben, miközben zökkenőmentesen futnak a Microsoft Office feladatok és a zene- vagy a videó-konvertálás.

SuperBright képernyő

A 15,6" SuperBright LED képernyő tűéles képeket alkot 300 nit fényerővel, ami akár 36%-kal is fényesebb lehet, mint a hagyományos laptopok. Így még szabad téren van kedvezőtlen környezeti fényviszonyok esetén is kiemelkedő a képminőség és a szövegek olvashatósága, miáltal hosszabb ideig dolgozhat a szeme megerőltetése nélkül.

 

A Samsung 7 Chronos megvásárolható webáruházunkban. Klikk ide!