Nyitóoldal
E-mail címem:

Jelszavam:


Elfelejtettem jelszavam!


A kosár üres!

Gyakornoki program megvalósítása a Chipland Kft-nél

A CHIPLAND Számítástechnikai Kft. 1996-ben kezdte meg működését Miskolcon. A vállalkozás alapítói magyar magánszemélyek, egyikük jelenleg is tulajdonos, ügyvezető (Kurucz Tamás).
Jelenlegi tulajdonosi szerkezetét (két magánszemély) 2007-ben nyerte el. A korábbi miskolci székhely 2000-ben került módosításra a jelenlegi 3530 Miskolc, Rákóczi út 14. fszt. 3. címre (kereskedelmi központ). A cég főtevékenysége a „TEÁOR 4741 Számítógép, periféria, szoftver kiskereskedelme”. A vállalkozás meghatározó szerepet tölt be a regionális informatikai kereskedelmi ágban, gazdálkodása az alapítás óta stabil, kiegyensúlyozott. Cégünk székhelyén kívül egy telephellyel rendelkezik (3530 Miskolc, József Attila u. 25-27. A Chipland Kft. legfőképpen számítástechnikai, elektronikai eszközök kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.
A Chipland Kft-nél ugyan nem volt korábban tanulószerződés, azonban jelen pályázattal a cég hozzájárulhat a gyakornokok szakmai gyakorlati ismereteihez, munkatapasztalat szerzéséhez, valamint munkaerő-piaci kilátásaik és foglalkoztatásuk javulásához. A pályázat megvalósítása során két fő gyakornok foglalkoztatása történik értékesítői munkakörben. Mivel a Chipland Kft. számítástechnikai, elektronikai eszközök kis- és nagykereskedelmével foglalkozik, ezért a két gyakornok leginkább ezek értékesítésével foglalkozik majd. A pályázatban a vállalati gyakornoki kapcsolattartó szerepet Jobbágy Péter tölti be, akinek több mint 10 éves értékesítői szakmai tapasztalata biztosítja szakmai megfelelőségét. A projektben beszerzésre kerül 2 db Nagy teljesítményű 3D rendering munkaállomás és 2db Office 365 P szoftver.A felsorolt eszközök a gyakornokok mindennapi munkavégzését hivatottak elősegíteni, értékesítői és adminisztrációs feladatukat megkönnyíteni. A projekt részeként a gyakornokok számára munkaruha költségként az alábbiak kerültek a költségvetésbe: 12 db hímzett galléros póló, 12 db hímzett ing, 6 db Russel férfinadrág, valamint 6 db férfi bőrcipő. A munkaruha, munkafelszerelés kötelező minden munkavállaló számára, ezért az alkalmazni kívánt gyakornokok számára is biztosításra kerülnek. Vállalkozásunk célja a projekt megvalósításával, hogy a leendő gyakornokaink olyan mértékű és minőségű szakmai ismeretekkel gazdagodjanak, amelyeket a későbbiek folyamán akár társaságunknál kamatoztatni, hasznosítani tudnak. Célunk, hogy ne csak az alapvető szakmai tudást nyújtsuk a gyakornokainknak, hanem plusz információkat kapjanak, komplexebb képet lássanak az irodai és a zöldfelület karbantartás területén egyaránt.

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege:
7.156.830.- Ft.

Támogatás mértéke:

100%

Projekt befejezése:

2018.04.26.

Projekt azonosító száma:

GINOP-5.2.4-16-2017-01727

Kedvezményezett:

Chipland Kft.
székhely: 3530 Miskolc, Rákóczi út 14. fszt. 3.
megval. helyszín: 3530 Miskolc, Rákóczi út 14. fszt. 3.

Támogató:

Nemzetgazdasági Minisztérium
székhely: 1051 Budapest, József nádor tér 2-4.Széchenyi 2020

A Chipland Kft. telephely fejlesztése

A CHIPLAND Számítástechnikai Kft. 1996-ban kezdte meg működését Miskolcon. A vállalkozás alapítói magyar magánszemélyek, egyikük jelenleg is tulajdonos, ügyvezető. Jelenlegi tulajdonosi szerkezetét 2007- ben nyerte el, azóta változatlan. A társaság tevékenységét illetően legfőképp számítástechnikai, elektronikai eszközök kis-és nagykereskedelmével foglalkozik.
A projekt indokoltsága a saját termékek címkéinek, matricáinak tervezése, gyártása, terméken történő elhelyezése, illetve külső, nem feltétlenül informatikai termékeket tartalmazó címkézési, matricázási igényű megrendelések teljesítése. A projekt célja egy olyan üzem létrehozása, mely párhuzamosan elégíti ki a matricázó tevékenység, valamint az ezen tevékenységekkel kapcsolatos előkészítési, tervezési, grafikai szolgáltatás által támasztott elvárásokat, igényeket.
A Miskolc József Attila utcában található épület komplex funkcióváltó átalakítása a projekt fő eleme, mely során az energetikai szempontból jelenleg meglehetősen korszerűtlen épületben helyet kap a gyártó tevékenységhez tartozó iroda-szociális blokk és a két technológiai helyiség.

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege:
38.150.000.- Ft.

Kedvezményezett:

Chipland Számítástechnikai Kft.
székhely: 3530 Miskolc, Rákóczi út 14.
megval. helyszín: 3527 Miskolc, József A. út 27.
4627/20/C/5.

Közreműködő szervezet:

NORDA Észak-Mo. Reg. Fej. Ügy. Közh. Nonprofit Kft.
székhely: 3525 Miksolc, Széchenyi u. 107.ORDA Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft.