Nyitóoldal
E-mail címem:

Jelszavam:


Elfelejtettem jelszavam!


A kosár üres!

A Chipland Kft. telephely fejlesztése

A CHIPLAND Számítástechnikai Kft. 1996-ban kezdte meg működését Miskolcon. A vállalkozás alapítói magyar magánszemélyek, egyikük jelenleg is tulajdonos, ügyvezető. Jelenlegi tulajdonosi szerkezetét 2007- ben nyerte el, azóta változatlan. A társaság tevékenységét illetően legfőképp számítástechnikai, elektronikai eszközök kis-és nagykereskedelmével foglalkozik.
A projekt indokoltsága a saját termékek címkéinek, matricáinak tervezése, gyártása, terméken történő elhelyezése, illetve külső, nem feltétlenül informatikai termékeket tartalmazó címkézési, matricázási igényű megrendelések teljesítése. A projekt célja egy olyan üzem létrehozása, mely párhuzamosan elégíti ki a matricázó tevékenység, valamint az ezen tevékenységekkel kapcsolatos előkészítési, tervezési, grafikai szolgáltatás által támasztott elvárásokat, igényeket.
A Miskolc József Attila utcában található épület komplex funkcióváltó átalakítása a projekt fő eleme, mely során az energetikai szempontból jelenleg meglehetősen korszerűtlen épületben helyet kap a gyártó tevékenységhez tartozó iroda-szociális blokk és a két technológiai helyiség.

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege:
38.150.000.- Ft.

Kedvezményezett:

Chipland Számítástechnikai Kft.
székhely: 3530 Miskolc, Rákóczi út 14.
megval. helyszín: 3527 Miskolc, József A. út 27.
4627/20/C/5.

Közreműködő szervezet:

NORDA Észak-Mo. Reg. Fej. Ügy. Közh. Nonprofit Kft.
székhely: 3525 Miksolc, Széchenyi u. 107.ORDA Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft.